Ce înseamnă videochat?

Ți-ai dorit întotdeauna să te bucuri de siguranță financiară, să nu mai ai grija cheltuielilor, dar și să poți avea venituri mari fără să muncești până la extenuare? În acest caz, cu siguranță te-ai întrebat până acum ce înseamnă videochat-ul și dacă un astfel de domeniu ar putea fi potrivit pentru tine. Află toate informațiile de care ai nevoie de la noi!

Videochat

Ce este videochat-ul - află tot ce ai nevoie să știi de la Super Models Agency

Videochat: ce înseamnă - definiție și ce presupune această ocupație

Dacă te întrebi ce este videochat-ul, în linii mari, este un domeniu bazat pe comunicarea în mediul online, prin intermediul camerei web, cu diferite tipologii de oameni, în general de sex opus. Dacă te-ai întrebat până acum ce înseamnă să faci videochat, probabil te-ai lovit și tu de anumite mituri și stigmatizări, iar noi suntem aici pentru a le demonta.

Ocupația de model de videochat nu presupune în exclusivitate nuditate și nu vei fi niciodată forțată să faci anumite lucruri pe care nu ți le dorești. În funcție de tipul de videochat pe care alegi să îl faci, interacțiunile cu interlocutorii se vor baza fie predominant pe imagine, fie predominant pe comunicare, iar totul depinde doar de preferințele tale.

Ce inseamna videochat imagine 1
Ce inseamna videochat imagine 3
Ce inseamna videochat imagine 5

Ce presupune videochat-ul și câte tipuri de videochat există?

În general, putem spune că videochat-ul poate fi împărțit în două categorii mari: non-adult și adult. În cazul primei categorii, nu există absolut deloc nuditate, iar interacțiunea se va concentra strict pe comunicare. Tocmai din acest motiv, sunt necesare în videochat-ul non-adult capacități bune de comunicare, dar și o cunoaștere avansată a limbii engleze. Acest tip de videochat poate fi potrivit pentru tine dacă ești o fire mai timidă, dar poate reprezenta și o cale bună de a experimenta industria videochat-ului cu pași mici și de căpăta încrederea necesară pentru a trece la cel adult.

Dacă te întrebi ce înseamnă videochat-ul adult, trebuie să știi că acesta se bazează puțin mai mult pe imagine, feminitate și senzualitate decât cel non-adult. În acest caz, nuditatea și show-urile erotice sunt permise, însă tu ești singura care decide până unde se va merge în interacțiunea cu membrii. În general, în cazul videochat-ului adult câștigurile sunt mai mari, dar poți ajunge la venituri semnificative și dacă alegi să practici videochat non-adult.

Ce presupune videochat-ul și cum arată un website

Dacă te întrebi ce presupune videochat-ul și cum arată un website într-un astfel de domeniu, află că există două tipuri de site-uri pe care activează modelele – freemium și premium. Dacă vei alege colaborarea cu un studio profesionist, vei activa doar pe site-uri premium, ceea ce înseamnă că siguranța și confidențialitatea ta sunt asigurate, iar potențialul de a atinge venituri impresionante este mai mare.

De regulă, un website de videochat are câteva milioane de utilizatori zilnic, ce discută cu modelele active atât în chat public, cât și în private rooms sau în show-uri VIP. Atât în cazul videochatului adult, cât și în cazul celui non-adult, cu cât petreci mai mult timp în privat cu membrii, cu atât veniturile tale vor crește.

Ce inseamna videochat imagine 7
Ce inseamna videochat imagine 9
Ce inseamna videochat imagine 11

Ce înseamnă să faci videochat legal

În cazul în care te întrebi dacă videochat-ul este legal în România, răspunsul este cu siguranță da: videochatul este complet legal. Acest lucru nu înseamnă, însă, că ai libertate totală în ceea ce privește câștigurile și activitatea. La fel ca orice alt liber profesionist, și modelul de videochat este obligat să respecte predispozițiile legale aferente lucrului pe baza unui contract, contabilității și plății tuturor taxelor datorate statului.

Dar ce înseamnă, mai exact, acest lucru? În primul rând, din momentul în care decizi că vrei să începi să activezi în videochat, va fi nevoie să îți deschizi un PFA pe baza căruia să îți desfășori activitatea. Odată ce apar și primele câștiguri, vei fi obligată să îți faci periodic contabilitatea, să le declari și, bineînțeles, să plătești toate taxele și contribuțiile aferente tipului de societate pe care l-ai deschis.

Dacă vei alege să colaborezi cu un studio profesionist, însă, toate aceste griji vor deveni istorie. Noi ne vom ocupa de tot ceea ce înseamnă contabilitate, taxe și impozite, astfel încât tu să te poți concentra pe maximizarea câștigurilor tale, știind că activitatea ta este în totalitate conformă cu legea.

Videochat - ce înseamnă și cum arată un studio

Un studio profesionist de videochat ar trebui să îți ofere toate condițiile pentru a-ți putea desfășura activitatea la cele mai înalte standarde și a te ajuta să îți maximizezi câștigurile. Aici, la Super Models Agency, îți oferim numeroase camere personale amenajate cu bun gust, în diverse stiluri, astfel încât îți va fi imposibil să nu o găsești pe cea care să se muleze perfect pe gusturile și personalitatea ta.

De asemenea, îți punem la dispoziție și o cameră de relaxare unde îți vei putea bea cafeaua, lua masa sau unde vei putea socializa în pauze cu membrii echipei și cu colegele tale. Și, pentru că ne dorim să le oferim modelelor noastre toate condițiile pentru confort și performanțe maxime, nu vei găsi aici doar camere de lucru amenajate luxuriant, ci și spații destinate serviciilor de înfrumusețate, precum solar sau coafor.

Ce inseamna videochat imagine 13
Ce inseamna videochat imagine 15
Ce inseamna videochat imagine 17
Ce inseamna videochat imagine 19
Videochat

Mituri despre ce înseamnă videochat

Nu pot să fac videochat dacă nu arăt suficient de bine

Deși imaginea este într-adevăr destul de importantă mai ales în cazul videochat-ului adult, nu este nevoie să arăți ca supermodelele de pe marile podiumuri pentru a face videochat și a ajunge la câștiguri considerabile. Preferințele oamenilor sunt la fel de diversificate precum multitudinea de tipologii de siluetă existente în întreaga lume. Indiferent dacă ai un corp tip clepsidră sau dacă te încadrezi într-o altă tipologie, cel mai important este să știi cum să îți pui în valoare atuurile pentru a atrage atenția membrilor.

Nu există confidențialitate, vor apărea poze și filmări cu mine pe internet

Deși acest lucru poate fi considerat adevărat în cazul modelelor care practică videochat individual de acasă și care lucrează cu site-uri freemium, nu poate fi mai departe de adevăr în cazul modelelor care colaborează cu un studio profesionist. Aici, la Super Models Agency, colaborăm doar cu site-uri premium de top și de încredere, astfel că siguranța și confidențialitatea îți sunt asigurate, oricând și oriunde.

Va trebui să mă dezbrac și să folosesc tot felul de jucării sexuale

Într-adevăr, videochat-ul adult poate implica și nuditate sau show-uri erotice unde pot fi folosite și jucării sexuale. Acest lucru rămâne, însă, strict la latitudinea ta. Dacă nu îți vei dori să faci astfel de show-uri, nu te va obliga nimeni în această direcție. În plus, dacă îți dorești un job care să fie axat în totalitate pe comunicare, unde nuditatea sau erotismul să nu existe, poți oricând să optezi pentru categoria de videochat non-adult, căci și din acest sub-domeniu poți ajunge la câștiguri semnificative.

Ce inseamna videochat imagine 21
Ce inseamna videochat imagine 23

Nu pot renunța oricând doresc și voi avea probleme la următoarele locuri de muncă

La fel ca în cazul oricărui tip de colaborare, poți renunța oricând la activitatea de model, atât timp cât respecți obligațiile contractuale, care diferă de la studio la studio. De asemenea, dacă iei decizia de a te întoarce la joburile „clasice”, viitorul tău profesional nu va fi afectat în niciun fel de perioada în care ai activat ca model.

Nu pot câștiga bani din videochat dacă nu am experiență

Videochat-ul este, probabil, unul dintre puținele domenii în care nu ai nevoie de experiență pentru a putea face performanță repede și bine. Noi, echipa Super Models Agency, colaborăm atât cu modele de top, cu ani de experiență în spate, cât și cu modele începătoare, cărora le punem la dispoziție o întreagă echipă de training pentru a le ajuta în drumul lor către performanță.

Oricine poate face videochat oricând

Deși poate părea un job ușor pentru cineva care nu activează în domeniu, orice persoană care a luat contact măcar minimal cu această industrie îți va spune că nu, nu oricine poate face videochat, iar lucrurile nu sunt chiar „floare la ureche”. Da, videochat-ul este cu siguranță un domeniu care îți poate aduce venituri considerabile într-un timp exponențial mai scurt față de alte job-uri, însă toate modelele care au ajuns în top au făcut-o prin determinare, ambiție, încredere în propriile forțe și dorința de a face performanță. Ca model de videochat, este nevoie să fii stăpână pe feminitatea și senzualitatea ta, dar și pe puterea ta de seducție. De asemenea, abilitățile de comunicare contează și ele foarte mult.

Ce inseamna videochat imagine 25

Cum poți deveni un Super Model?

Vrei să fii și tu un Super Model? Iată ce trebuie să știi: dacă ai între 18 și 40 de ani, știi limba engleză la nivel conversațional și ai un aspect fizic îngrijit, ești perfectă pentru asta. Te așteptăm în echipa noastră!