De ce videochat-ul de acasă nu este potrivit pentru toată lumea?

Te-ai săturat să lucrezi la un job clasic, cu program și câștiguri fixe, și ai decis că este în sfârșit timpul să îți asiguri siguranța financiară? În acest caz, probabil că te gândești la un job în domeniul videochat-ului și te întrebi cum faci videochat de acasă.

Cel mai probabil, despre acest domeniu ai auzit deja multe. Multitudinea informațiilor disponibile pe internet despre industria videochat-ului este atât de diversă, încât poate că simți că îți este imposibil să iei cea mai bună decizie pentru nevoile tale, iar întrebările nu încetează să apară. Ce este mai potrivit pentru mine? Videochat-ul adult sau non-adult? Cu ce studio să colaborez? Și, cel mai important, să fac videochat de acasă sau de la studio? Răspunsul la toate aceste întrebări depinde, în cea mai mare măsură, doar de tine și de personalitatea ta.

Deși videochat-ul de la domiciliu poate părea soluția ideală pentru anumite persoane, lucrurile sunt rareori ceea ce par, existând posibilitatea reală să descoperi că nu ai luat cea mai bună decizie. Într-adevăr, amenajarea propriului tău studio de videochat acasă înseamnă independență completă din punctul de vedere al programului, al timpului investit, al site-urilor cu care te colaborezi, dar și al câștigurilor, iar acest aspect este rareori unul pozitiv.

Uneori, mult prea multă independență strică, iar practicarea videochat-ului la domiciliu poate ajunge să însemne de 2 sau 3 ori mai multă muncă, pentru aceleași venituri pe care le-ai obține într-un timp mult mai scurt la studio. De asemenea, dacă ești genul de persoană căreia îi este dificil să își stabilească o rutină, va fi dificil pentru tine să descoperi care sunt orele cele mai potrivite pentru trafic și câștiguri maxime, dar și să respecți un program îndeajuns de constant pentru a obține venituri consistente.

Videochat de acasa imagine 1
Videochat de acasa imagine 3
Lansare in Videochat

Videochat de acasă vs. videochat alături de studioul nostru

Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil ideea videochat-ului de acasă ți se pare a fi un scenariu ideal. Este, într-adevăr? Care este realitatea?

Răspunsul este simplu: în realitate, practicarea videochatului de la domiciliu presupune invesiții inițiale destul de mari, atât în imagine, cât și în aparatura necesară pentru a face performanță.

De asemenea, deși ți se poate părea mult mai confortabil să faci videochat chiar de la tine de acasă, acest lucru poate deveni o amenințare destul de mare pentru siguranța și confidențialitatea ta, mai ales în lipsă de experiență.

Videochat de acasa
Dezavantajele practicării videochat-ului de acasă
Achiziționarea aparaturii necesare

Pentru practicarea videochatului de acasă și atingerea unor câștiguri considerabile, nu va fi îndeajuns să te folosești de camera web de la laptop. Vei fi nevoită să investești sume destul de usturătoare în echipament performante, precum o cameră de calitate, un microfon bun, un ring light calitativ etc.

Investiții în imagine

Dacă vei alege să practici videochat independent, de la domiciliu, toate cheltuielile în ceea ce privește imaginea (make-up, coafor, manichiură, intervenții etc.) îți vor reveni în totalitate ție.

Dificultate în a fi în legalitate

Practicarea videochatului independent presupune deschiderea și administrarea unui PFA, cu tot ceea ce presupune aceasta: contabilitate, taxe etc.

Lipsa siguranței și a confidențialității

Majoritatea modelelor care practică videochat-ul de acasă colaborează cu site-uri freemium, care nu îți asigură confidențialitatea.

Câștiguri mult mai mici

Este mult mai dificil să ajungi la câștiguri considerabile atunci când practici videochat de acasă, mai ales dacă nu ai deja ceva experiență de model în spate.

Loc de munca in videochat

Ce înseamnă să faci videochat la domiciliu și cum se face videochat-ul acasă?

Videochat de acasa imagine 5
Videochat de acasa imagine 7
Videochat de acasa imagine 9

Deși ți se poate părea că practicarea videochat-ului la tine acasă este o soluție mult mai confortabilă și mai ușoară comparativ cu colaborarea cu un studio, lucrurile nu stau întocmai așa.

În linii mari, practicarea video chat-ului de acasă presupune selectarea independentă a site-urilor cu care colaborezi, de cele mai multe ori de tip freemium, și lucrul după un program 100% stabilit de tine.

Alegând să faci videochat la tine acasă, nu vei lucra pe baza unui contract, ci va fi nevoie să îți deschizi un PFA și să te ocupi personal de tot ceea ce înseamnă această formă juridică, de la ținerea contabilității și până la plata taxelor.

Astfel, este posibil să îți fie destul de dificil să practici videochat de acasă legal, mai ales dacă nu ești familiarizată cu domeniul antreprenoriatului și condițiile sale contabile și juridice.

Dacă ceri mai multe opinii și iei o decizie informată în privința studioului cu care urmează să colaborezi, avantajele videochatului de la studio le depășesc cu mult pe cele ale videochat-ului de acasă, făcându-le să pară minimale. Iată care sunt principalele lucruri de care vei beneficia dacă vei alege să colaborezi cu Super Models Agency și de care nu vei avea parte dacă vei alege drumul videochat-ului pe cont propriu, de la tine de acasă:

1. Asistență din partea unei echipe profesioniste, cu experiență îndelungată în domeniu.

Dacă vei alege să colaborezi cu studioul nostru, echipa noastră de traineri, dar și viitoarele tale colege modele îți vor sta oricând la dispoziție pentru a te ajuta cu sfaturi, a-ți răspunde la întrebări și a-ți oferi încurajare atunci când simți că nu ai destulă încredere în tine. Fiecare model nou-venit la noi beneficiază de propriul său trainer personal, care îi va fi alături atât în primele luni de activitate, cât și după ce capătă vechime și experiență. Atunci când alegi să faci videochat de acasă independent, ești complet pe cont propriu și nu va avea cine să te ajute să îți construiești o carieră în domeniu și să îți maximizezi câștigurile.

2. Servicii de înfrumusețare și alte extra-beneficii

Pentru că imaginea este un factor important în videochat, ne dorim ca toate modelele noastre să arate impecabil și să se simtă complet încrezătoare în ele atunci când apar în fața camerei, dar și în afara ei. Din acest motiv, îți punem la dispoziție servicii profesionale de manichiură, make-up, coafor și chiar și solar, fără niciun fel de cost suplimentar. Dacă vei alege să practici videochat-ul de la domiciliul, va fi nevoie să depui un efort financiar suplimentar pentru a-ți menține imaginea și a beneficia de toate aceste servicii.

3. Decorul

La Super Models Agency, privim videochat-ul ca o scenă, în care actrița principală ești chiar tu. Din acest motiv, fiecare model care alege să colaboreze cu noi primește propria sa cameră amenajată și decorată după propriul stil, astfel încât să te poți simți pe deplin în largul tău în fața camerei. Investim constant în calitatea amenajărilor noastre, deci fă-ne o vizită și haide să îți arătăm viitoarea ta „scenă”. Îți promitem că nu vei mai vedea drumul până la studio ca un efort după ce vei vedea de ce condiții vei beneficia aici!

4. Asistență tehnică constantă și aparatură de cea mai bună calitate.

Pentru a avea câștiguri cât mai mari, este nevoie să deții și aparatura necesară pentru streaming-uri de cea mai bună calitate. Acest lucru include camere video performante, microfoane de ultimă generație, conexiune stabilă la internet, dar și o echipă de profesioniști care să îți stea constant la dispoziție dacă întâmpini dificultăți de ordin tehnic. Cel mai probabil, dacă alegi să faci videochat de acasă, nu vei fi dispusă să investești mii sau chiar zeci de mii de lei pentru aparatura necesară, iar asistența tehnică îți va lipsi complet. Te vei bucura de toate aceste aspecte încă din prima zi, însă, dacă vei alege să colaborezi cu studioul nostru!

5. Lucrul pe baza unui contract.

Dacă vei alege să colaborezi cu Super Models Agency, toată activitatea ta se va desfășura 100% legal, pe baza unui contract cu termeni clar definiți. Acest lucru înseamnă o grijă în minus pentru tine, pentru că noi ne vom ocupa de ținerea contabilității, de declararea acesteia la instituțiile statului și de plata taxelor aferente câștigurilor tale.

6. Câștiguri mai mari și confidențialitate asigurată.

Deși atunci când alegi să colaborezi cu un studio, o parte dintre câștigurile tale vor fi împărțite cu acesta, în general modelele care activează pe baza unui contract ajung la câștiguri mult mai mari decât cele care fac videochat acasă independent. Acest lucru se datorează atât site-urilor cu care colaborăm, cât și asistenței pe care ți-o oferim constant în ceea ce privește orele recomandate de lucru, durata conversațiilor cu membrii sau comportamentul tău în fața camerei. De asemenea, pentru că lucrăm numai cu site-uri premium, confidențialitatea și siguranța ta în mediul online sunt asigurate în totalitate.

Videochat de acasa

Videochat la domiciliu vs. videochat-ul la studio - care sunt avantajele de a face videochat la studio?

Servicii de beauty asigurate

Dacă vei colabora cu studioul nostru, vei avea oricând la dispoziția ta servicii profesionale de make-up, hair styling, nail art, solar, dar și discount-uri și oferte pentru potențialele intervenții estetice pe care ți le-ai putea dori pe parcurs.

100% legalitate

Vei lucra pe toată durata colaborării cu noi pe baza unui contract, astfel că dispare grija contabilității și a taxelor.

Training asigurat

Încă din prima zi de activitate, o echipă de training cu experiență vastă în spate îți va sta la dispoziție constant pentru a te îndruma, a te încuraja și a-ți răspunde la orice nelămuriri.

Siguranță și confidențialitate

Colaborăm numai cu site-uri premium de încredere, astfel că datele și imaginea ta vor rămâne în deplină siguranță pe toată durata colaborării cu noi.

Desigur, acestea sunt doar principalele avantaje de care vei avea parte dacă vei alege să pătrunzi în domeniul videochat-ului alături de noi, însă nu sunt singurele. Contactează-ne și hai să te convingi la un interviu!

Lucrezi de acasă, dar nu ai încasările pe care ți le dorești?

E timpul să devii și tu Super Model. În echipa noastră beneficiezi de trafic de calitate și training individual. Câștigă și tu mai mult decât poți cheltui!