Model de videochat: beneficii, dezavantaje și sfaturi

Dacă și tu te simți depășită de presiunea cheltuielilor zilnice sau lunare și îți dorești să ajungi și tu să simți cum e să ai libertate și confort financiar complete, probabil că ai luat până acum în considerare opțiunea de a te angaja în domeniul videochat-ului. Dar știi ce presupune, cu adevărat, munca unui model de videochat în România?

Fiind un job axat pe comunicare și imagine, modelele de video chat au avantajul de a putea purta conversații pe topicuri diverse cu persoane diferite din întreaga lume, dar și de a învăța cum să își pună atuurile fizice în valoare la maximum. Cu toate acestea, chiar dacă la cote mai mici decât în trecut, există încă anumite preconcepții și prejudecăți legate de acest domeniu, iar un model de videochat de succes trebuie să învețe cum să le facă față. Dacă ai ambiție, determinare, perseverență și încredere în propriile forțe, este imposibil să nu reușești să îți construiești o carieră frumoasă în această industrie!

Model videochat imagine 1
Model de Videochat

De ce să devii model de videochat?

Probabil că știi deja, în mare, ce presupune cariera unui model de videochat și cât de impresionante pot fi veniturile la care poate ajunge un model de top. Mai există, însă, și alte beneficii pe lângă cele financiare, care cel mai probabil nici măcar nu ți-ar fi trecut prin minte!

În primul rând, toate modelele de videochat care aleg să colaboreze cu studioul nostru din București beneficiază de servicii de înfrumusețare complete, de la ședințe de manichiură sau solar, până la make-up și hairstyling profesionale. Astfel, o carieră ca model de videochat te va provoca în fiecare zi să fii cea mai bună versiune a ta din punct de vedere fizic, iar acest lucru se va resimți și pe interior, atunci când vine vorba despre încrederea în propria persoană. 

De asemenea, modelele de videochat au ocazia de a conversa cu persoane de diferite tipologii, din toate colțurile lumii, mai ales în cazul videochat-ului non-adult. Acest lucru poate fi foarte benefic atât pentru a-ți exersa și îmbunătăți cunoștințele de limba engleză (sau, de ce nu, chiar și de a învăța noi limbi străine), cât și pentru cultura generală și pentru învingerea timidității, dacă ești o persoană mai introvertită.

Ultimul, dar nu cel din urmă aspect care motivează majoritatea fetelor interesate de acest domeniu să se îndrepte către o carieră în videochat este, bineînțeles, partea financiară. Ca model de videochat, vei fi capabilă să ajungi la venituri impresionante, de câteva mii (sau poate chiar zeci de mii dacă ești destul de ambițioasă) de dolari lunar, într-un timp exponențial mai scurt comparativ cu un job clasic. Dacă vei alege să colaborezi cu Super Models Agency, ți se va pune la dispoziție o întreagă echipă de training și suport care îți va fi alături pe tot parcursul carierei tale de model, ceea ce te va ajuta cu siguranță să ajungi la câștigurile la care visezi cât ai spune „succes”! 

Videochat

Avantajele unui model de videochat

Ți-am prezentat deja, în linii mari, care sunt principalele avantaje de care se bucură fetele care aleg să își construiască o carieră ca modele de videochat în România. Haide, acum, să ți le detaliem puțin, dar să îți prezentăm și alte beneficii de care te vei putea bucura, mai ales dacă vei alege să colaborezi cu Super Models Agency!
Mai mult timp liber

Deși este adevărat faptul că inclusiv în domeniul videochat-ului ai nevoie de un program cât de cât stabil, astfel încât membrii să știe care sunt orele orientative în care te vor găsi online, te poți bucura, ca model de videochat, de o flexibilitate mult mai mare comparativ cu joburile clasice. Nu ești nevoită să lucrezi pe un program fix, ca la un clasic 9-to-5, având libertatea de a-ți alege turele în funcție de propriile nevoi și preferințe. Astfel, te vei putea bucura de mai mult timp liber pentru a te ocupa de pasiunile și hobby-urile tale, dar și pentru a-i vedea mai des pe cei dragi.

Model videochat imagine 3
Model videochat imagine 5
Echipă tânără și veselă

Ca model de videochat, vei fi înconjurată de o echipă tânără, deschisă și optimistă, gata oricând să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta și să îți maximizezi profiturile.

Dacă vei alege să colaborezi cu studioul nostru, vei avea ocazia să întâlnești și să schimbi idei și experiențe cu oameni lipsiți de prejudecăți, care au exact același scop ca tine: acela a face performanță și de a se autodepăși în fiecare zi.

Cursuri de limba engleză

Bineînțeles, având în vedere faptul că videochatul este un domeniu axat pe conversația în limba engleză, este nevoie să o stăpânești destul de bine pentru a ajunge la veniturile la care visezi.

Stai fără griji, însă, căci echipa noastră își stă la dispoziție încă din prima zi cu module de training gratuite, personalizate pe propriul tău nivel lingvistic. Astfel, chiar dacă nu ai cunoștințe avansate în ceea ce privește limba engleză, o vei putea învăța cât ai zice „hello” alături de noi!

Model videochat imagine 7
Model videochat imagine 9
Servicii de beauty gratuite

Dacă alegi să activezi ca model de videochat alături de noi în București, te așteaptă la Super Models Agency propriul tău studio de înfrumusețare, cu o echipă profesionistă și calificată, gata să te facă să strălucești în fiecare zi de muncă. În funcție de nevoile și de dorințele tale, poți alege între serviciile de hairstyling și make-up, dar și între cele de manichiură, sau solar – toate îți sunt puse la dispoziție oricând, fără niciun fel de cost!

Vacanțe și evenimente fastuoase

Pentru că în acest domeniu promovăm, în primul rând, confortul și împlinirea personală, organizăm periodic city break-uri și vacanțe la care vei putea participa și tu, alături de întreaga echipă. Și, pentru că știm cât este de importantă performanța pentru tine, participăm inclusiv la cele mai populare premii din industrie, în toate colțurile lumii!

Câștiguri impresionante și bonusuri de performanță

Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil ești deja cât de cât familiarizată cu cât de mult poți ajunge să câștigi ca model de videochat. În medie, veniturile unui model de top pot ajunge chiar și la câteva zeci de mii de dolari pe lună, dar chiar și ca model începător poți atinge câștiguri de până la 10 ori mai mari decât în cazul unui job clasic, chiar din primele luni.

De asemenea, pentru că ne dorim să ne încurajăm modelele să se autodepășească constant, oferim periodic bonusuri de performanță și premii, așa că nu ezita să ne contactezi pentru un interviu!

Model videochat imagine 11
Videochat

Este cariera de model de videochat potrivită pentru tine?

Ce aptitudini trebuie să ai pentru a deveni un model de videochat?

Deși câștigurile potențiale sunt net superioare comparativ cu alte domenii, trebuie să știi că nici cariera de model de videochat nu este floare la ureche și nu oricine poate să facă performanță în această industrie. Și, deși nu ai nevoie de niciun fel de experiență pentru a-ți începe cariera de viitor model, este nevoie să ai câteva calități bifate înainte de a lua în considerare un astfel de job. Iată care sunt acestea:

Să fii o fire asumată, deschisă și optimistă

Nu este un secret pentru nimeni faptul că majoritatea modelelor de videochat sunt nevoite să facă față prejudecăților anumitor persoane din jur, datorate cel mai probabil unei gândiri învechite. Din acest motiv, este important, ca model, să ai încredere în propriile forțe, să fii asumată și deschisă în legătură cu jobul tău și să nu îți pese de ce zice „gura lumii”. Ține minte: într-un domeniu în care câștigurile sunt direct proporționale cu implicarea, așa cum este videochatul, doar tu și viitorul tău contați!

Model videochat imagine 13
Model videochat imagine 15
Să ai cunoștințe de limba engleză sau să fii dispusă să o înveți

După cum ți-am menționat deja, videochatul este un domeniu axat pe imagine și comunicare, iar cunoașterea limbii engleze este un must, mai ales în cazul videochatului non-adult. Astfel, dacă vrei să ajungi la câștiguri cât mai mari, trebuie să cunoști măcar la nivel intermediar limba sau, dacă nu o știi, să fii deschisă să o înveți alături de trainerii noștri.

Să fii o fire comunicativă și să ai încredere în feminitatea ta

Comunicarea și feminitatea sunt cele mai importante în domeniul videochatului. Cu cât ești o fire mai plăcută și mai senzuală, cu atât membrii vor dori să petreacă mai mult timp în privat cu tine, iar câștigurile tale vor crește.

Să fii ambițioasă și determinată

La fel ca în orice alt domeniu, nimeni nu se naște învățat, iar performanța adevărată se construiește în timp. Chiar dacă ți se pare dificil în primele zile, fiind un domeniu cu totul nou pentru tine, este important să continui să ai încredere în tine și în abilitățile tale, să îți găsești ambiția și motivația și să nu renunți. De asemenea, echipa noastră și colegele tale îți vor sta tot timpul alături, atât pentru a împărtăși cu tine secrete prețioase „din culise”, cât și pentru a-ți oferi susținere și încurajare în zilele în care încrederea lipsește.

Model videochat imagine 17
Model videochat imagine 19
Model videochat imagine 21
Model Videochat

Cum să devii un model de videochat

Nu, nu este necesară experiența pentru a putea profesa ca model de videochat. Dacă ți-a plăcut ce ai auzit și ți-ai dori și tu o carieră în acest domeniu, nu trebuie decât să ne contactezi, să ne spui câteva lucruri despre tine și să vii la un interviu pentru a cunoaște echipa.

Dacă la finalul interviului consideri și tu că „it’s a match”, nu ne rămâne decât să semnăm contractul de colaborare și să începem trainingul! În cel mai scurt timp, vei putea ajunge și tu la câștigurile financiare impresionante la care doar ai avut curajul să visezi până acum!

Cum poți deveni un Super Model?

Vrei să fii și tu un Super Model? Iată ce trebuie să știi: dacă ai între 18 și 40 de ani, știi limba engleză la nivel conversațional și ai un aspect fizic îngrijit, ești perfectă pentru asta. Te așteptăm în echipa noastră!