Videochat Adult vs Videochat Non-Adult

Vrei să știi care este diferența între non-adult și adult? Simplu, probabil că tu vei crede că nuditatea, dar noi îți spunem că încasările fac diferența. Află mai multe detalii mai jos:

Super Models Agency

Videochat adult vs. videochat non adult - ce trebuie să știi despre cele două?

Ai aflat deja câți bani se pot câștiga din videochat și te tentează să îți construiești și tu o carieră în domeniu? Visezi să ajungi un model de top și să călătorești în întreaga lume alături de colegele și de echipa ta, luând parte la cele mai exclusiviste gale de premiere din industrie? Ori, poate, ești o persoană comunicativă și întotdeauna cu zâmbetul pe buze și consideri că un astfel de job te coafează cel mai bine?

Oricare ar fi motivul pentru care te gândești să activezi în acest domeniu, există numeroase oportunități de dezvoltare pe care le poți îmbrățișa în industria videochatului. După cum probabil ai aflat, poți opta fie pentru un job în videochat-ul adult, fie pentru unul în segmentul non-adult. Dar ce presupune, mai exact, fiecare dintre aceste două ramuri și cum îți poți da seama care este cea mai potrivită pentru tine? Super Models Agency vine cu toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie!

Videochat Adult vs Non-Adult imagine 1
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 3
Lansare in Videochat

Videochat-ul non adult: rampa de lansare în industrie

Dacă te numeri printre fetele care visează la o carieră și la câștiguri impresionante, dar care nu au încă încrederea necesară pentru a se aventura în lumea videochatului adult, atunci videochat-ul non-adult poate reprezenta ocazia ideală pentru tine de a lua contact treptat cu tot ceea ce presupune această industrie.

În linii mari, ca model de videochat non-adult va trebui, în principal, să întreții conversații pe subiecte diverse cu membri din toate colțurile lumii, pe site-urile specializate pe care ți le va pune la dispoziție studioul.

Bineînțeles, conversațiile se vor desfășura prin intermediul camerei web și vor fi în limba engleză, deci va fi nevoie să cunoști această limbă cel puțin la nivel conversațional.

Videochat Non-Adult

Videochat-ul non-adult - ce este acesta, de fapt?

Videochat-ul non-adult este o ramură a videochat-ului axată, în cea mai mare parte, pe sfera conversațională.

Practic, dacă vei activa în acest segment, va fi nevoie să întreții conversații cu diverși membri din întreaga lume, pe subiecte de interes pentru aceștia. Cu cât le vei capta mai mult atenția, cu atât vor crește și câștigurile tale.

Spre deosebire de videochat-ul adult, segmentul non-adult nu necesită nuditate sau show-uri erotice, axându-se cel mai mult pe carisma ta și, bineînțeles, pe capacitatea de a întreține o conversație de interes pentru interlocutorul tău.

Videochat Adult vs Non-Adult imagine 5
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 7

Caracteristicile videochatului non-adult

După cum ai aflat deja, videochat-ul non-adult se axează strict de conversație, excluzând în totalitate partea erotică. Tu ești cea care decide cum te vei îmbrăca, în ce direcție vrei să duci discuția cu interlocutorul și unde să o oprești.

Bineînțeles, chiar dacă nu putem vorbi de nuditate în domeniul videochat-ului non-adult, și în acest segment este nevoie să mizezi pe carismă și feminitate pentru a-ți maximiza câștigurile. Pentru a atrage atenția membrilor și a o menține pentru cât mai mult timp posibil optimismul, atenția către interesele interlocutorului și empatia nu trebuie să îți lipsească.

Videochat non-adult: cui i se potrivește mai bine și care sunt avantajele?

Dacă ești o persoană comunicativă, căreia îi place să descopere tipologii care mai de care mai diverse de oameni și să poarte conversații pe cele mai interesante domenii, atunci videochat-ul non-adult poate fi un domeniu în care poți face reală performanță, ajungând la câștiguri impresionante. De asemenea, dacă îți dorești să îți construiești o carieră de succes în industria videochat-ului, dar vrei să îți dezvolți încrederea în tine și capacitățile conversaționale înainte de a activa în segmentul adult, videochat-ul non-adult poate reprezenta rampa perfectă de lansare pentru cariera ta de model. Iată care sunt principalele avantaje cu care un job în segmentul non-adult vine la pachet:

  • Este un job axat pe partea conversațională, deci vei avea oportunitatea de a purta discuții interesante pe subiecte diverse;
  • Este o oportunitate perfectă de a interacționa cu tipologii diversificate de persoane;
  • Îți vei îmbunătăți cultura generală făcând schimb de opinii cu membri din întreaga lume;
  • Îți vei dezvolta abilitățile conversaționale și vei deveni o persoană mai deschisă și mai încrezătoare în propriile forțe;
  • Îți vei îmbunătăți capacitățile de conversație în limba engleză;
  • Vei putea ajunge la câștiguri impresionante doar prin intermediul conversației, fără să fie nevoie să apelezi la erotism sau nuditate.
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 9
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 11
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 13
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 15

Videochat non-adult: poți avea încasări mari și fără să te dezbraci? Află aici cât poți câștiga!

La fel ca în cazul videochatului adult, și în segmentul non-adult câștigurile tale vor fi direct proporționale cu dedicarea și implicarea ta.

Altfel spus, cu cât vei petrece mai mult timp în mediul online, conversând cu membrii pe site-urile de profil pe care noi, cei de la studio, ți le vom pune la dispoziție, cu atât te vei bucura și de venituri mai mari.

Vrei să afli orientativ cât ai putea să câștigi dacă îți vei începe cariera în segmentul non-adult? Ei bine, deși câștigurile pe partea non-adultă nu sunt, în general, la fel de mari precum în videochat-ul adult, și aici ai șanse reale de a ajunge la venituri de ordinul miilor sau chiar zecilor de mii de euro, dacă dispui de perseverența necesară și de deschiderea către perfecționare continuă.

Pentru că aici, la Super Models Agency, îți vom pune la dispoziție tot strictul necesar pentru apariții întotdeauna impecabile în fața camerei, vei putea ajunge la câștiguri de peste 2000-3000 de euro chiar din primele luni de activitate.

Care sunt dezavantajele în videochat-ul non-adult

Bineînțeles, la fel ca orice alt domeniu existent pe lume, nu absolut totul este întotdeauna roz. Așadar, haide să vorbim puțin și despre dezavantajele pe care le poți întâlni în segmentul non-adult al videochat-ului.

În primul rând, pentru că vorbim de secțiunea non-adult, unde nuditatea și show-urile erotice sunt excluse, câștigurile medii sunt mai mici comparativ cu segmentul adult. Deși inclusiv pe această parte poți ajunge la venituri impresionante, după cum ai aflat deja, este mult mai ușor să atingi performanțe financiare excepționale dacă vei activa în domeniul adult.

De asemenea, pentru că în segmentul non-adult accentul este pus mult mai tare asupra conversației și mai puțin asupra imaginii, va fi nevoie să stăpânești bine limba engleză, măcar la nivel conversațional.

Dacă încă nu consideri că ai cunoștințele lingvistice necesare, nu îți face griji! Aici, la Super Models Agency, vei putea beneficia de o echipă dedicată de susținere și training care îți va fi alături încă din prima lună și care te va ajuta să deprinzi aptitudinile de comunicare în limba engleză necesare.

Videochat Adult vs Non-Adult imagine 17
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 19
Tot ce trebuie sa stii

TIPS & TRICKS pentru videochat-ul non adult

Feminitate și carismă

Există numeroase domenii în care te poți folosit de calitățile tale feminine pentru a-ți maximiza șansele de succes, iar videochat-ul non-adult se numără printre ele. Pune-ți feminitatea și carisma în valoare pentru a-i determina pe interlocutorii tăi să mențină conversația pentru cât mai mult timp posibil.

Empatie

Cu toții avem nevoie, la un moment dat, să ne simțim ascultați și înțeleși de cineva, iar acest lucru se poate aplica și în cazul membrilor cu care interacționezi. Acordă atenție subiectelor discutate, arată interes pentru pasiunile și viziunile interlocutorului și, de ce nu, folosește-te de lucrurile pe care le aveți în comun pentru a găsi noi subiecte de conversație.

Self-confidence

Faptul că încrederea de sine poate schimba complet felul în care te percep cei din jur este complet adevărat. Concentrează-te pe calitățile tale, pune-le în valoare și arată-le interlocutorilor tăi că discută cu o persoană deschisă, optimistă și complet încrezătoare în forțele proprii.

Aptitudini conversaționale

Pentru a-ți maximiza câștigurile, trebuie să găsești o cale de a întreține conversațiile cu membrii pentru cât mai mult timp. Fiecare om este diferit și are un fel de a fi și interese diferite, așa că găsește, pe măsură ce se dezvoltă discuția, cât mai multe puncte comune de care te poți folosi. Nu uita să fii tot timpul cu zâmbetul pe buze și să menții echilibrul între „a asculta” și „a răspunde”!

Imagine

Deși videochat-ul non-adult se bazează în proporție de 90% pe conversație, nu putem ignora complet și importanța imaginii, având în vedere faptul că discuțiile se desfășoară prin intermediul camerei web. La fel ca în orice alt domeniu, este important să fii întotdeauna cea mai bună versiune a ta atunci când te prezinți în fața interlocutorilor - iar pentru a te ajuta în acest sens, Super Models Agency îți pune la dispoziție o echipă profesionistă de înfrumusețare disponibilă înainte de orice tură, dar și parteneriate cu numeroase clinici estetice!

Videochat Adult vs Non-Adult imagine 7
Videochat Adult vs Non-Adult imagine 37
Diferente Videochat

Diferența dintre videochat adult și videochat non-adult

Dacă ești interesată de angajări în videochat, este important să știi din prima care este diferența între videochat-ul adult și cel non-adult, astfel încât să faci alegerea cea mai potrivită pentru tine.

În primul rând, pentru că videochat-ul non-adult este axat în cea mai mare parte pe conversație, cunoașterea avansată a limbii engleze este mult mai importantă decât în cazul segmentului adult.

La fel de importante sunt, în acest caz, și abilitățile de conversație.

De asemenea, videochat-ul adult implică mai mult erotism sau flirt față de cel non-adult și poate implica și nuditate.

Poți face, în acest segment, și show-uri erotice pentru membrii cu care interacționezi prin intermediul site-urilor premium specializate.

Videochat adult - o opțiune profitabilă

Câștigurile la care poți ajunge din videochat-ul adult îți pot întrece orice așteptare.

De la câteva mii de dolari încă din primele luni de activitate și câteva zeci de mii odată ce capeți experiență și devii mai cunoscută în domeniu, cu siguranță segmentul adult este cel mai profitabil tip de carieră în videochat pe care l-ai putea alege.

Dacă încă nu te-am convins, contactează-ne și haide la un interviu să îți explicăm mai multe!

Conceptul de „Glamour Videochat” - un mix între videochat-ul adult și non-adult

Dacă îți dorești să lucrezi în videochat, dar nu ești încă sigură care dintre cele două ramuri ale industriei ți s-ar potrivi mai bine, ai putea alege videochat-ul glamour – ce-i mai bun dintre ambele lumi.

Fiind axat atât pe conversație, cât și pe imagine, videochat-ul glamour îți oferă oportunitatea de a-ți pune senzualitatea în lumină și de a ajunge la câștiguri impresionante fără a apela la nuditate.

Folosindu-te de lumini, de decor, de limbajul verbal și non-verbal, dar și de costumații care îți vor pune în evidență cele mai frumoase trăsături, videochat-ul glamour va deveni propria ta scenă – iar tu vei fi vedeta serii!

Vrei să afli ce categorie ți se potrivește cel mai bine?

Vino la o discuție la unul dintre sediile noastre și managera te poate ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a întelege ce categorie ți se potriveste cel mai bine pentru a ajunge la încasările dorite!