Testimoniale videochat

Vrei să faci și tu videochat, dar încă nu ești convinsă de faptul că acesta este drumul potrivit pentru tine? Cu siguranță ți-ar fi de mare ajutor câteva păreri din partea modelelor cu experiență în domeniu! Hai să ți le prezentăm!

Testimoniale videochat imagine 1
Testimoniale videochat

Părerile modelelor despre Super Models Agency

„Lucrez de cinci ani ca model și în echipa Super Models Agency mă simt ca acasă. Sunt apreciată, am avut parte de training și am ajuns la încasări mari cu ajutorul lor. Am obținut în 2022 premiul „Romanian Cam Model of the Year” la Bucharest Summit datorită echipei care a crezut în mine și mi-a fost alături constant. Recomand cu încredere Super Models Agency tuturor celor care doresc să intre în industria videochatului, chiar și celor care nu au deloc experiență în domeniu.”
Testimoniale videochat imagine 3
Cati
Model de 5 ani
"La Super Models Agency am găsit un loc în care mă simt apreciată cu adevărat pentru munca mea, iar rezultatele pe care am reușit să le atingem împreună, într-o perioadă chiar scurtă de timp, au fost de-a dreptul impresionante. Studioul a fost, încă de la început, mai mult decât un simplu loc de muncă pentru mine - a devenit o adevărată familie, care m-a ajutat să-mi înfrunt temerile, să-mi descopăr pasiunile și să câștig constant orice competiție cu mine însămi. Am fost întâmpinată chiar de la primul interviu cu brațele deschise și am fost susținută în fiecare pas pe care l-am făcut în această industrie. Cu ajutorul echipei, am învățat să mă cunosc mai bine și să-mi pun în valoare personalitatea autentică, lucru cu care mă mândresc, pentru că obișnuiam să fiu foarte timidă și închisă în mine înainte.

M-am simțit mereu în siguranță și protejată în cadrul studioului Super Models Agency. Echipa a pus întotdeauna confidențialitatea și bunăstarea mea în fruntea priorităților lor, ceea ce m-a ajutat să mă concentrez pe mine. În plus, bonusurile pe care le-am primit de-a lungul timpului m-au motivat să mă străduiesc să ofer mereu cea mai bună performanță.

Recomand cu căldură Super Models Agency, pentru mine este cu siguranță unul dintre studiourile de top din România. Aici, am descoperit nu doar oportunități financiare, ci și oportunități de creștere personală și profesională. Echipa m-a susținut în fiecare etapă a dezvoltării mele și am devenit o comunitate unită, care împărtășește bucuriile și înfruntă provocările împreună.

Sunt recunoscătoare pentru șansa primită și cred că sunt norocoasă, pentru că, în prezent, am un venit mai mult decât satisfăcător și continui să mă dezvolt într-un mediu în care mă simt înțeleasă și respectată."
Testimoniale videochat imagine 5
Bianca
Model de 3 ani
Testimoniale videochat imagine 7
Super Models Agency mi-a depășit toate așteptările! Cu echipament de înaltă calitate, trainer personal și susținere 24/7, am ajuns la câștiguri remarcabile și am devenit parte dintr-o familie minunată, care m-a făcut să mă simt acasă.
Testimoniale videochat imagine 9
Maria
”Mă bucur că am ales să lucrez cu Super Models Agency. Managera a fost drăguță de la interviu și mi-a răspuns la toate întrebările, iar trainerițele mă ajută constant și nu mă simt singură și nu îmi e teamă că aș putea să fac ceva greșit. E o atmosferă foarte veselă în studio și mă simt bine să lucrez alături de ei. Recomand!”
Testimoniale videochat imagine 11
Raluca
„Mi-a fost frică să încep să lucrez la videochat pentru că sunt multe idei preconcepute despre modele. Însă de la interviu am știut că la Super Models Agency pot să lucrez și să mă simt în siguranță. Eu sunt studentă și mi-am dorit un job care să îmi permită să ajung și la facultate, iar aici am un program flexibil."
Testimoniale videochat imagine 13
Ana
Testimoniale videochat imagine 15
Testimoniale videochat

Testimoniale videochat de la modelele care au fost la mai multe agenții

Pentru că industria videochatului este una dintre cele mai vaste și dezvoltate din România, probabil te simți copleșită de diversitatea studiourilor de videochat pe care le poți alege pentru o posibilă colaborare. Tocmai din acest considerent, sunt foarte importante părerile și testimonialele modelelor care au experimentat mai multe agenții și care te pot îndruma către alegerea corectă, prezentându-ți realitatea exact așa cum este ea, fără împachetări și fără ocolișuri

Super Models Agency se mândrește cu o echipă solidă de modele de toate vârstele, cu niveluri diferite de experiență în acest domeniu. Unele sunt abia la început de drum și au ales să își pună încrederea în studioul nostru ca prim contact cu acest domeniu, în timp ce altele au mai colaborat și cu alte agenții, nefiind pe deplin satisfăcute de experiențele anterioare. Haide să auzi ce au de zis!

"Am colaborat cu mai multe agenții de videochat în trecut, dar niciuna nu s-a comparat cu experiența pe care am avut-o la Super Models. Aici am primit o susținere excepțională, cu care nu eram obișnuită, pentru că mă obișnuisem din celelalte locuri să fiu, în cea mai mare parte a timpului, pe cont propriu. Echipa unită, deschisă și profesionistă pe care am găsit-o aici m-a convins să rămân și să mă dezvolt în continuare la acest studio."
Testimoniale videochat imagine 17
Ana Maria
Experiență 6 ani în domeniu
"Dacă ai lucrat cu mai multe studiouri de videochat știi deja cât de dificil poate fi uneori în industria asta. Abia alături de Super Models Agency am reușit să am câștiguri bune, pentru că am fost ajutată de trainerițe, nu am fost lăsată singură să mă descurc cum pot. Alege cu grijă studio-ul cu care lucrezi, deoarece poți pierde și timp și bani!"
Testimoniale videochat imagine 19
Rebeca
Experiență 3 ani în domeniu
"Fără training e foarte greu să faci bani. Și multe studio-uri nu îți oferă niciun sprijin. La Super Models Agency am avut training din prima zi și am început să am încasări bune destul de repede!"
Testimoniale videochat imagine 21
Florentina
Experiență 1 an și jumătate în domeniu
"Deși sunt încă la început comparativ cu alte colege, am avut câteva experiențe cu alte studiouri de videochat. Super Models Agency m-a convins și s-a evidențiat prin modul în care au pus accentul pe integritate, confidențialitate și protecția mea ca model, aspectele cele mai importante pentru mine, mai ales având în vedere faptul că nu prea știam, când am ajuns aici, cu ce se mănâncă cu adevărat industria. Am apreciat transparența și respectul pe care mi l-au arătat, ceea ce m-a determinat să aleg să rămân alături de ei pe termen lung."
Testimoniale videochat imagine 23
Flavia
Experiență 2 ani în domeniu
"La Super Models Agency am găsit o echipă de profesioniști dedicată să mă ajute să-mi ating obiectivele financiare și să dezvolt o carieră în videochat. Am fost încântată de modul în care au promovat profilul meu și m-au ajutat să îmi construiesc o audiență fidelă, iar veniturile mele au crescut semnificativ de când sunt cu ei."
Testimoniale videochat imagine 19
Mara
Experiență 2 ani și jumătate în domeniu
Ce spun fetele?

Părerile modelelor despre Super Models Agency

Și, dacă nici ceea ce ai citit până acum nu te-a convins să ne alegi pe noi, iată și câteva testimoniale video ale unora dintre cele mai apreciate modele ale noastre!

Cum poți deveni un Super Model?

Vrei să fii și tu un Super Model? Iată ce trebuie să știi: dacă ai între 18 și 40 de ani, știi limba engleză la nivel conversațional și ai un aspect fizic îngrijit, ești perfectă pentru asta. Te așteptăm în echipa noastră!